Her finner du oss:

OM BARNEHAGEN

Kongsvegen barnehage er en privat barnehage, vi åpnet 30. oktober i 2006. Navnet Kongsvegen Barnehage kommer av navnet på vegen vi ligger i. Vi har plass til 62 verdifulle barn fordelt på tre avdelinger. En småbarnsavdeling og to storbarnsavdelinger. En av storbarnsavdelingene fungerer som aldersblandet avdeling ved behov. Personalet består av 14 kompetente og aktive kvinner og menn.


Barnehagen har en flott beliggenhet ved parkeringsplassen til Saupstad Skistadion. Det er et meget godt utgangspunkt for tur, med unike muligheter for varierte naturopplevelser.


Uteområdet til barnehagen er stort, og har variert natur med både asfalt, gress og skog. Der har vi blant annet sykkelsti rundt hele barnehagen og en populær klatrevegg utendørs. Vi har også en flott grillhytte som vi bruker gjennom hele året til både måltider og lek.


Vi har et ekstra inngjerdet område i tilknytning vårt uteområde som har fått navnet “Bingen”. Det er et fint skogsområde med kupert terreng og ake-muligheter. Det er en stor gapahuk på området innredet med sitteplasser, og bålpanne som brukes flittig.


Skogen og marka i nærmiljøet er vår turplass nummer én, og den byr på spennende og varierte muligheter for barna. Gjennom vår satsning på friluftsliv og idrett, tilbyr vi en variert og aktiv hverdag ute og inne. Barnas favoritt er vårt tilbud om turnaktivitet i turnhallen på Granåsen! Aktiviteter etter årstider og alder tilbys gjennom hele året. Aktive barn har behov for et sunt og variert kosthold. Vi tilbyr alle måltider i barnehagen, og kaller oss stolt “matpakkefri” barnehage.


Avdelingene samarbeider tett og godt om barnehagens barn, og våre fysiske rom. Kjøkkenet benyttes av alle, det forbinder alle avdelingene sammen, og byr således på yrende liv. Vi benytter også rommene på tvers av avdelingene, noe som betyr at alle har tilgang til både “kreativt rom” og “aktivitetsrom”.